211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Έκοψε την πίτα του συλλόγου των φανς του στο καμαρίνι του

ο Βασίλης Καρράς εκοψε τουρτα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά για εκείνον και το Teatro

Με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και του Νότη Σφακιανάκη στο Teatro. 3 μήνες ύστερα από την μεγάλη έναρξη των εμφανίσεων του σχήματος, το κοινό εξακολουθεί να συρρέει κάθε εβδομάδα προκειμένου να τους απολαύσει στο ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα.

Το περασμένο διήμερο ήταν πολύ ξεχωριστό για το κέντρο. Αφενός γιατί Καρράς – Σφακιανάκης έκλεισαν και επίσημα τρεις μήνες επιτυχίας στις εμφανίσεις τους, αφετέρου, γιατί ο Σύλλογος Φίλων του πρώτου και το μεγάλο φαν κλαμπ του έκοψαν την χριστουγεννιάτικη πίτα στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Συνεργάτες και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή και χάρισαν στον καλλιτέχνη μια μοναδική στιγμή, καθώς έκοψε ο ίδιος την πίτα του συλλόγου. Και φυσικά, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τον απαθανάτισε. Το σχήμα συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του στη νυχτερινή διασκέδαση. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα δύο μεγαθήρια του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους και πρωταγωνιστούν στην αθηναϊκή διασκέδαση, έχοντας διατηρήσει το Teatro τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης μέσα στο 2017, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει στη νύχτα και την πρωτεύουσα.

 

Ο Βασίλης Καρράς κόβει την πίτα στο καμαρίνι του – δες το βίντεο από το βράδυ του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024