211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτοκίνηση: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο σχήμα του κέντρου;

Αυτοκινηση Καλλιδης Καραδημος Ναζης Valentino
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την αφίσα με τους Καλίδη –  Νάζη – Καραδήμο

με ανανεωμένο σχήμα επιστρέφει η Αυτοκίνηση λίγο μόλις καιρό ύστερα από τη λήξη των εμφανίσεων του Stan στη σκηνή της. Αυτή τη φορά, τρία μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγούδια έρχονται να ενώσουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση των βορείων προαστίων και όλόκληρης της πόλης.

Ο αγαπημένος Πάνος Καλίδης αλλά και οι ανερχόμενοι Δημήτρης Καραδήμος και Κωνσταντίνος Νάζης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη διασκέδαση της Αθήνας. Μαζί τους, ο Valentino, που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα με το δικό του μοναδικό djset και θα ανοίγει τις βραδιές στην Αυτοκίνηση με τον καλύτερο τρόπο.

Πότε κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο σχήμα στην πόλη; Οι ιθύνοντες μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media μας ενημέρωσαν για την επερχόμενη πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η αφίσα του σχήματος είναι έτοιμη και ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Οι τέσσρερις καλλιτέχνες ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και μας προσκαλούν στη νέα αυτή καλλιτέχνική αρχή τους που έρχεται να σαρώσει τη διασκέδαση της Αθήνας. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στο νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης!

Αυτοκίνηση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024