211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H Πάολα μόλις επιβεβαίωσε τις φήμες που χρόνια ακούγονταν για εκείνη!

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια;

Η Πάολα είναι μια από τις εξαιρέσεις διασήμων, που φαίνεται να σκέφτεται περισσότερο την ευημερία των συνανθρώπων της, παρά την δική της καλή ζωή. Εδώ και πολλά χρόνια, φήμες τη συνοδεύουν σχετικά με το μισθό της και τα χρήματα που χαρίζει απλόχερα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε και η ίδια, μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της. «Μοιράζω το 60% των χρηµάτων µου, από τότε που ξεκίνησα µέχρι σήµερα, ανελλιπώς. Το λέω για πρώτη φορά σε εσάς» είπε η τραγουδίστρια στον Γιώργο Λιάνη. Στη συνέχεια, σε αντίθεση με τα πυρά της ενάντια στον Στέλιο Καζαντζίδη, ανέφερε για τον Μανώλη Αγγελόπουλο: «Τον αδικήσατε λόγω καταγωγής. Οπως όλοι οι Ελληνες. Εγώ, όµως, ήξερα ότι ο Αγγελόπουλος είναι πιο τίµιος από όλους τους τραγουδιστές. Είναι ο ζητιάνος του έρωτα. Ο ζητιάνος της αγάπης».

Η Πάολα, τον καιρό αυτό, πραγματοποιεί τις τελευταίες της εμφανίσεις στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα. Οι τρεις καλλιτέχνες ρίχνουν αυλαία πολύ σύντομα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προκειμένου να κλείσουν τον κύκλο αυτό των εμφανίσεων με τον καλύτερο και πιο απογειωτικό τρόπο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο τους φινάλε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024