211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα του;

fantasia live athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις λίγες βραδιές θα είναι ακόμα κοντά μας το καυτό δίδυμο Αργυρός- Φουρέιρα

Εδώ και πολλού μήνες, στο Fantasia επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρος Ιακωβίδης έχουν φέρει πραγματικά τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση. Οι τρεις καλλιτέχνες αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα διασκέδασης, ωστόσο, η σεζόν ολοκληρώνεται σύντομα για εκείνους.

Πότε θα ρίξει αυλαία το σχήμα του Fantasia; Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του κέντρου, δύο εβδομάδες εμφανίσεων απομένουν ακόμα για τους διάσημους καλλιτέχνες, μιας και το μεγάλο φινάλε θα γίνει το διήμερο Σάββατο και Κυριακή, 4 και 5 Φεβρουαρίου. Το σαββατοκύριακο εκείνο θα είναι και το τελευταίο για τις αθηναϊκές εμφανίσεις του σχήματος, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν νέο κύκλο από την συμπρωτεύουσα και την πίστα του Vogue Club.

fantasia-emfaniseis-xeimonas-2017-1

Η ανάρτηση του κέντρου στα social media πριν από λίγες ώρες 

Για τις επόμενες βραδιές στο Fantasia, θα απολαύσουμε μόνο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, καθώς o Πέτρος Ιακωβίδης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας, που ωστόσο δεν θα του επιτρέψει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Άλλες δύο εβδομάδες κοντά μας λοιπόν, το πιο διασκεδαστικό δίδυμο διασκέδασης, που από την περασμένη άνοιξη είναι στο προσκήνιο non stop!

fantasia

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024