Δέσποινα Βανδή: Στην Ιερά Οδό διασκέδασε η διάσημη τραγουδίστρια

Μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη απόλαυσαν το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου
Δέσποινα Βανδή Ιερά Οδός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη απόλαυσαν το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης διασκέδασαν σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, την Ιερά Οδό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε να διασκεδάσει το βράδυ της Παρασκευής με ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα. Το σχήμα που ηγείται ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, δύο τραγουδιστές με μεγάλη δισκογραφία αλλά και ιστορία στο τραγούδι.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που την περίοδο αυτή μπορεί να μην εμφανίζεται σε κάποια πίστα, ωστόσο πρωταγωνιστεί στο musical, Mamma mia, αλλά και συμμετέχει στο talent show του Ant1, Rising Star, έχοντας τον ρόλο του κριτή, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Χρήστο Μάστορα και τον Κώστα Μακεδόνα, διασκέδασε με το δημοφιλές σχήμα έχοντας στην παρέα της, εκτός από τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, τον καλό της φίλο και συμπρωταγωνιστή στο μιούζικαλ, Αργύρη Αγγέλου, αλλά και πολλούς ακόμα φίλους διάσημους φίλους του ζευγαριού. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί φυσικά για να απαθανατίσει τη διάσημη παρέα που παρέμεινε στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του.

Δέσποινα Βανδή Ιερά Οδός

Δέσποινα Βανδή Ιερά Οδός έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όμως ελπίζουμε να δούμε σύντομα και πάλι την τραγουδίστρια στην πίστα του κέντρου. Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την έξοδό της αυτή.

Η Δέσποινα Βανδή στην Ιερά Οδό:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024