211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γλυκερία – Omar Faruk Tekbilek: Η εμφάνισή τους στο Διογένης Studio

γλυκερια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια λαμπερή βραδιά για το αγαπημένο στέκι της Αθήνας

Ο Omar Faruk Tekbilek, ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, στη σκηνή του Diogenis Studio έχοντας στο πλευρό του την αξεπέραστη, Γλυκερία αλλά και την ταλαντούχα Ματούλα Ζαμάνη. Στα πλαίσια του Athens Music Festival, μια μοναδική βραδιά παράδοσης εκτυλίχθηκε στο χώρο του αγαπημένου κέντρου.

Τρεις μοναδικοί καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους και μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά, με το Diogenis Studio να είναι κατάμεστο από το κοινό που έφτασε για να απολαύσει αυτή τη μοναδική μουσική συνύπαρξη που είδαμε για πρώτη φορά.

Την Γλυκερία είχαμε απολαύσει και πέρσι στην ίδια πίστα, καθώς την είδαμε να παρουσιάζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Νικολόπουλου. Φέτος, αρκετούς μήνες ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, ήρθε για μια μοναδική guest εμφάνιση μαζί με δύο μεγάλους καλλιτέχνες. Δες στιγμιότυπα από την μοναδική βραδιά, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, στην παρακάτω gallery:

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της αγαπημένης ερμηνεύτριας με κάποια μεγάλη σκηνή της πόλης. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη σειρά εμφανίσεών της; Θα μάθουμε σύντομα.

Για να ενημερώνεσαι για τα σχήματα που τρέχουν και να κλείνεις εύκολα το τραπέζι σου σε clubs και πίστες, κατέβασε στο κινητό σου το νέο app του kratisinow μπαίνοντας εδώ!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024