211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Knock Out: Πάρε μια γεύση από το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Μια φωτιά»

knock out
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες έρχεται η νέα επιτυχία του αγαπημένου συγκροτήματος

Μας έχουν συστήσει αμέτρητες επιτυχίες και πλέον διαθέτουν ένα δυνατό ρεπερτόριο με τη βοήθεια του οποίου μας χαρίζουν ξεχωριστά lives. Μάλιστα, την χρονιά που μας πέρασε, κατέκτησαν την πρωτιά και επίσημα στο youtube, καθώς το τραγούδι τους με τίτλο «Όταν πονάω το γλεντάω»  αναδείχθηκε ως το πιο δημοφιλές στις ελληνικές αναζητήσεις για το 2016.

Κάθε τους λοιπόν κυκλοφορία γεμίζει με ενθουσιασμό το κοινό τους, που πλέον ξέρει πως οποιαδήποτε νέα τους κυκλοφορία. Τώρα ετοιμάζονται να μας συστήσουν τη νέα επιτυχία με τίτλο «Μια φωτιά», που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου. Παράλληλα, οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρουσιάσουν και το νέο κλιπ του τραγουδιού.

Οι Knock Out συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του Caramela με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Χριστίνα Κολέτσα. Μια συνεργασία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και συνεχίζει σταθερά την επιτυχία στην Αθήνα, κάνοντας το αγαπημένο στέκι της πόλης να εξακολουθεί να κατέχει τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Πάρε μια μικρή γεύση από την επερχόμενη επιτυχία, μέσα από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024