211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Απαντά για την εμφάνισή της στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι λέει η ίδια στους επικριτές της;

Για την γιορτινή εμφάνισή της στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» μίλησε η Πάολα στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» δίνοντας τη δική της απάντηση στους επικριτές της. Η τραγουδίστρια, που την περίοδο αυτή πραγματοποιεί τις τελευταίες της εμφανίσεις στην πίστα του κέντρου Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα (Δες εδώ πότε κάνουν φινάλε), μίλησε για την ερμηνεία του κομματιού του Χατζηδάκι  λέγοντας:

“Τι να πω τώρα εγώ; Υπάρχουν ταμπέλες. Δεν θα πω τίποτα πάνω σε αυτό. Μπορούν όλοι να λένε ό,τι θέλουν. Εγώ είμαι από αυτούς που δεν λέω ό,τι θέλω. Αν ξεκινήσω κι εγώ να πω ό,τι θέλω, θα γίνει χαμός. Με απόλυτο σεβασμό προς τον στίχο ερμήνευσα αυτό το τραγούδι. Νομίζω πως η ερμηνεία μου είναι η απάντηση. Νομίζω δεν προσέβαλα τίποτα”

Όσο για την  Eurovision και αν θα συμμετείχε σε αυτήν, είπε:

“Δεν θα ήθελα να πάω… Τι να λέω; Πρέπει να με γνωρίσετε και μετά δεν θα με ξαναρωτήσετε ποτέ τίποτα. Απλά δεν θέλω να λέω συνέχεια “δεν, δεν, δεν”. Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και καλά κάνουν και πάνε, όλα καλά. Εγώ είμαι λίγο αλλιώς”.

Για τον Παντελή Παντελίδη και τη διαμάχη της οικογένειας με τις κοπέλες που επενέβαιναν στο αυτοκίνητό του εκείνο το μοιραίο βράδυ ανέφερε:
“Δεν γνωρίζω παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι τώρα, αυτό που ζουν, είναι τρομερά άσχημο. Και η μία πλευρά και η άλλη. Δεν παρακολουθώ, για να σας πω την αλήθεια. Απλά ακούω από τους φίλους μου ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι σωστό… Ας αφήσουμε ήσυχο τον Παντελάκη!”.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024