211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτοκίνηση: Επιστρέφει από Φεβρουάριο με νέο σχήμα- έκπληξη!

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι καλλιτέχνες θα διαδεχθούν τον Stan;

Μπορεί ο Stan να έκανε το μεγάλο του φινάλε μόλις πριν λίγες μέρες στη σκηνή της Αυτοκίνησης, όμως, οι ιθύνοντες του αγαπημένου μαγαζιού έχουν βρει ήδη το σχήμα έκπληξη που θα τον διαδεχθεί.

Μέσα στο Φεβρουάριο, το αγαπημένο μαγαζί των βορείων προαστίων θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που θα αναλάβουν να μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα του μαγαζιού;

Στο τιμόνι του σχήματος βλέπουμε τον Πάνο Καλίδη, που ύστερα από μήνες επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας. Μαζί του, θα απολαύσουμε ένα δίδυμο μεγάλης επιτυχίας, όπως τουλάχιστον το απόλαυσαν οι Θεσσαλονικείς πριν λίγο καιρό. Δημήτρης Καραδήμος και Κωσνταντίνος Νάζης ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τις πιο ανεβαστικές επιτυχίες. Το μόνο που απομένει πια είναι να μάθουμε την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας! Ένα σερί τεράστιων επιτυχιών έρχεται σύντομα από το χώρο της Αυτοκίνησης! Δες την ανάρτηση του κέντρου στο Facebook, με την οποία ενημέρωσε για τη νέα αυτή συνεργασία:

screenshot_16

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024