211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Μιλά για την φετινή της συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Την θεωρεί τόσο ανατρεπτκή όσο όλοι οι υπόλοιποι;

Για όλους και για όλα μιλά η Πάολα για ακόμα μια φορά σε συνέντευξή της για το περιοδικό  «DownTown» της Κύπρου. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φετινή της συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ανατρεπτική, αλλά και για τη συνύπαρξη δύο ονομάτων επί σκηνής.

«Προέκυψε πολύ φυσιολογικά. Κοίτα, αυτό που λένε «ανατρεπτική» είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει. Τι πάει να πει ανατρεπτική; Δεν είναι καθόλου. Η μουσική ενώνει λαούς, κόσμο, ανθρώπους. Η μουσική είναι μία και τα διαφορετικά της είδη μπορούν να συμπράξουν όμορφα», δήλωσε η ίδια ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πώς είναι η συνεργασία μεταξύ δύο μεγάλων ονομάτων.

«Όχι μόνο δύο, αλλά και πέντε μεγάλα ονόματα. Άκουσε, αγάπη μου γλυκιά, άμα δεν έχεις μέσα σου άλυτα προβλήματα, κόμπλεξ, ντιβιλίκια κι εγωισμούς, μπορείς να δουλέψεις με όλους. Εγώ δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Και γιατί να έχω; Δεν είναι ότι το δούλεψα μέσα μου, αλλά έτσι είναι το σκαρί μου. Έτσι γεννήθηκα. Τι να πω, ότι δεν έχω προβλήματα μέσα μου; Χαζό είναι. Ξέρω ανθρώπους που είχαν θέματα και τα δούλεψαν. Τους θαυμάζω, γιατί άλλαξαν προς το καλύτερο. Το θέμα είναι να είσαι καλά στην ψυχή σου», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Η Πάολα και ο Σάκης συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών, ενώ παράλληλα, το πρόγραμμά τους ανοίγει ο Κωνσταντίνος Κουφός, ξεσηκώνοντας το κιοινό από την ερχή κιόλας της βραδιάς.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024