211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα του στην Αθήνα!

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε πότε επιστρέφει ο καλλιτέχνης στη νέα πίστα του ΥΤΟΝ!

Τη δυναμική του επιστροφή στις πίστες της Αθήνας ετοιμάζει ο Νίκος Βέρτης, ένα από τα πιο αγαπημένα λαϊκά ονόματα της σλυγχρονης μουσικής. Ύστερα από αρκετούς μήνες απουσίας, και μετά από μια εξαιρετική σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να κάνει δυναμική έναρξη στην πόλη της Αθήνας, από τη νέα πίστα του ΥΤΟΝ, που θα εγκαινιάσει σύντομα.

Πριν λίγες ώρες, ο καλλιτέχνης ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο πρόμο των εμφανίσεων αυτών. Μέσα από αυτό, κάνει γνωστό το όνομα του κέντρου (σε αντίθεση με όλα όσα είχαν ακουστεί θα ονομάζεται ΥΤΟΝ) αλλά και την ημερομηνία που θα συνεργαστούν για πρώτη φορά.

Η μεγάλη πρεμιέρα του λοιπόν, θα γίνει μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου. Τότε, το νέο ΥΤΟΝ θα ανοίξει τις πόρτες του και θα μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη βραδιά και μια δυνατή έναρξη για έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης. Ένα νέο ξεκίνημα για τον Νίκο Βέρτη, ύστερα από την αποχώρηση από το κέντρο Αθηνών, που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

#YTONthemusic #NikosVertis #Athens #Night @ytonthemusicshow @nvertis @nikosvertisofficialfanclub

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Vertis (@nvertis) στις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024