211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

FANTASIA LIVE ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 2017

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

FANTASIA ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 2017

Fantasia Live Αντώνης Ρέμος την Άνοιξη του 2017

Το Fantasia συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία στη νύχτα της Αθήνας, φιλοξενώντας ένα όνομα έκπληξη στην πίστα του. Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται την ερχόμενη άνοιξη να επιστρέψει στις εμφανίσεις στην Αθήνα και όπως φαίνεται, η πίστα του Fantasia θα είναι εκείνη από την οποία θα μας υποδέχεται ζωντανά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καλλιτέχνης και κέντρο έχουν ήδη δώσει τα χέρια, παρά το γεγονός ότι απομένουν τρεις ολόκληροι μήνες ακόμα για την μεγάλη πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαρτίου (με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017). Μια νέα σειρά εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη και μια νέα περίοδος για το Fantasia, που ύστερα από δύο συνεχόμενες σεζόν αμείωτης επιτυχίας λέει «αντίο» σε Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα.

FANTASIA ΡΕΜΟΣ

Μέχρι τότε, ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε πίστα της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Δάντη, ενώ παράλληλα, θα τον δούμε και τηλεοπτικά ως κριτή στο Rising Star, το νέο talent show του Αnt1 που ξεκινά σύντομα. Μια πολύ δυναμική σεζόν για τον Αντώνη Ρέμο, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και την επόμενη δισκογραφική του δουλειά. Μια σεζόν που εκτυλίσσεται εκπληκτικά για εκείνον και η συνέχεια θα είναι εξίσου ανατρεπτική μιας και θα τον δούμε μακριά από τις πίστες της Αθήνας στις οποίες τον έχουμε συνηθίσει.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024