211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί σε κοινή έξοδο

Παρ΄ότι όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στο χώρο της μουσικής και της σόουμπιζ ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, τώρα επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη νέα του σχέση με την χορεύτρια Μαρία Δελόγκα. Εδώ και λίγο καιρό φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, όμως τώρα οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν με μια κοινή τους νυχτερινή έξοδο.

Οι δυο τους διασκέδασαν πριν λίγα βράδια στο Club 22, όπου απόλαυσαν το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη, και παρέμειναν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και τους απαθανάτισε στην πρώτη τους αυτή έξοδο, όπου έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι.

%ce%bc%ce%b1%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%82-2016

Ο τραγουδιστής φαίνεται  πως περνά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, καθώς από τη μία είναι απόλυτα ερωτευμένος και από την άλλη ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα ξεχωριστό σόου, που παρόμοιό του δεν έχουμε δει ξανά από αυτόν, στην πίστα του Έναστρον (Δες εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), με τίτλο Σημείο G. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024