211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οικονομόπουλος – Ρόκκος: Ποια τραγουδίστρια ολοκληρώνει το σχήμα τους;

Οικονομόπουλος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες οι τρεις καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην πίστα του Fever

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ανέβει για ακόμα μια σεζόν στην πίστα του Fever, στην οποία παραμένει πιστός εδώ και πολλά χρόνια. Για πρώτη φορά ωστόσο, ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην πίστα μαζί του τον Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο θα αποτελέσουν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα διασκέδασης.

Πέρα από αυτόν όμως, στο σχήμα θα συμμετέχει και μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικό comeback στις πίστες ύστερα από πολύ καιρό. Η Αποστολία Ζώη θα είναι η τραγουδίστρια που θα δίνει τη δική της, ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα και ανεβάζει το κέφι στο έπακρο.

 

 

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%bf%cf%82

Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα του σχήματος; Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην πίστα του αγαπημένου κέντρου και θα μας χαρίσουν έναν αξεπέραστο χειμώνα. Η αναμονή έχει χτυπήσει κόκκινο για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα, που θα σηματοδοτήσει και το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024