211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νταλάρας-Κότσιρας-Μαχαιρίτσας: Πρεμιέρα με πολλούς επώνυμους

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Πειραιώς

Μια μοναδική μουσική συνάντηση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Πειραιώς. Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους και απογείωσαν τη βραδιά με το μουσικό πρόγραμμα που μας παρουσίασαν.

Με τον τίτλο «Εδώ στο Νότο», η μουσική παράσταση κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς και οι τρεις καλλιτέχνες κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για μια υπέροχη μουσική σεζόν. Στην πρεμιέρα φυσικά το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των τριών καλλιτεχνών.

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια καθόταν η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, Ελεωνόρα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του. Την ίδια βραδιά, εκεί ήταν επίσης ο Γιάννης Λουκάκος, η Χριστίνα Πολίτη με τον νέο της σύντροφο, Κώστα Σπυρόπουλο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ιλένια Ουίλιαμς και η Μελίνα Μακρή με τον σύζυγό της, Στάθη Λαγογιάννη. Μια μοναδική βραδιά και το μόνο βέβαιο είναι πως η Ακτή Πειραιώς θα κρατήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού τον χειμώνα αυτόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024