211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σίσσυ Χρηστίδου: Απέβαλλε στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύσκολες στιγμές για τον Θοδωρή Μαραντίνη και την οικογένειά του

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές περνούν Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η τελευταία απέβαλλε κατά τη διάρκεια του πέμπτου μήνα εγκυμοσύνης. Την είδηση έκανε γνωστή ο αγαπημένος τραγουδιστής, μέσα από μία ανάρτησή του στα social media μόλις πριν λίγη ώρα.

Το διάσημο ζευγάρι περίμενε να καλωσορίσει στον κόσμο το τρίτο παιδί του, όμως, τελικά η εγκυμοσύνη αυτή δεν είχε αίσιο τέλος. Παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην εγκυμοσύνη αυτή, κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό την εγκυμοσύνη αυτή μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει άλλους δύο γιους περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο παιδί του. Δες την ανάρτηση του frontman των Onirama παρακάτω:

 

Η καρδιά μας ειναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λιγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis) στις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024