211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Γιώργος Γιαννιάς γάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ευχάριστα τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, αλλά και πολλά χρόνια σχέσης, Γιώργος Γιαννιάς και Ελευθερία Παντελιδάκη ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το διάσημο ζευγάρι περιμένει να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο του παιδί σε λίγους μήνες και βιώνει μ,ια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η σύζυγος του καλλιτέχνη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της, που θα είναι αγόρι. Το ζευγάρι, φαίνεται πως θα ονομάσει  το πρώτο παιδί του  Στέφανο, όπως λένε και τον πατέρα του τραγουδιστή.

Παράλληλα, αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος και επαγγελματικά για τον Γιώργο Γιαννιά, μιας και ο Νοέμβριος θα τον βρει να κάνει πρεμιέρα στην πίστα του Vox, έχοντας στο πλευρό του τον Αντύπα και την Ελένη Χατζίδου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα, και οι προετοιμασίες για τους τρεις καλλιτεχνες είναι φυσικά πυρετώδεις, προκειμένου να μας παρουσιάσουν ένα άρτιο πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024