211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Θεοφάνους – Γιώργος Χατζηνάσιος: Έκαναν την μεγάλη τους πρεμιέρα

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο χώρο του Baraonda εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες

Για ακόμα έναν χειμώνα το Baraonda θα είναι κοντά μας με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή του. Και πάλι, οι ιθύνοντες ψήφισαν το ζωντανό πρόγραμμα στο χώρο του και την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη, Γιώργος Θεοφάνους και Γιώργος Χατζηνάσιος έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα στο χώρο του. Για πρώτη φορά, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα, γεμάτο με μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες.

Οι δύο σπουδαίοι συνθέτες συνοδεύονται από μία 10μελή ορχήστρα και 10 ταλαντούχους ερμηνευτές.  Πίσω από το πιάνο του ο καθένας, διευθύνουν την ορχήστρα και πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο μέσα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.  Από εδώ και στο εξής, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώνουν τις φωνές τους και θα μας χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Τη βρδασιά της λαμπερής πρεμιέρα ο χώρος κατακλύστηκε τόσο από τους θαυμαστές τους όσο και από πολλούς επώνυμους. Ανάμεσα σε αυτούς, η Ευγενία Μανωλίδου με τοιν σύζυγό της, Άδωνη Γεωργιάδη, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ευρυδίκη, η Νίνα Λοτσάρτη, ο Πασχάλης, η Έλενα Χατζηλείου και πολλοί ακόμα. Μία μοναδική πρεμιέρα που σηματοδότησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν για το κέντρο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024