211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια σκηνή

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Acro θα δούμε και πάλι τον διάσημο καλλιτέχνη

Τρεις χρονιές αμείωτης επιτυχίας έδωσαν το πράσινο φως στον Γιώργο Σαμπάνη να ανέβει και φέτος στη σκηνή του Acro. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεργάζεται για ακόμα έναν χειμώνα με το αγαπημένο στέκι της Αθήνας και ετοιμάζεται να μας  χαρίσει τις πιο απογειωτικές μουσικές στιγμές.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στην ίδια σκηνή, ωστόσο με νέα παρέα και να μας χαρίσει ένα άρτιο πρόγραμμα. Στο πλευρό του θα δούμε για πρώτη φορά τη Μαλού αλλά και τη Demy, που έρχονται να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο και να απογειώσουν τη διάθεση, αντικαθιστώντας τις περσινές, Τάμτα και Ευριδίκη.

Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν δώσει ήδη τα χέρια με το γνωστό στέκι και ετοιμάζονται ήδη για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και φέτος. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή αυτή και οι θαυμαστές του καλλιτέχνη περιμένουν με μεγάλη αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασία αυτής αλλά και την ημερομηνία του πρώτου μεγάλου ραντεβού με το κοινό τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024