211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κιάμος – Κουρκούλης: Λαμπερή πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που τους είδαμε μαζί στην πίστα

Τα πάνω κάτω έφερε στην πόλη της Αθήνας η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου με το Νίκο Κουρκούλη στην πίστα του Club 22. Το βράδυ της Πέμπτης, 13 Οκτωβρίου, ο πρώτος επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην ίδια πίστα, υποδεχόμενος για πρώτη φορά τον αγαπημένο σε όλους Νίκο Κουρκούλη.

Οι δύο καλλιτέχνες έλειψαν πολύ από τη νυχτερινη διασκέδαση της Αθήνας και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι το αγαπημένο στέκι κατακλύστηκε από πολύ νωρίς από το φανατικό κοινό τους, που έσπευσε να τους απολαύσει στο πρώτο τους αυτό ραντεβού. Έχοντας ανεβασμένα κέφια, οι δύο τραγουδιστές μας χάρισαν ένα απόλυτα ανεβαστικό πρόγραμμα που ανέβασε τη θερμοκρασία της διασκέδασης στα ύψη και μας υποσχέθηκε μια τρομερή επερχόμενη σεζόν διασκέδασης.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι που απόλαυσαν το πρόγραμμα. Μερικοί από αυτούς, ο πάντα παρών, Μάρκος Σεφεερλής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Χρήστος Νέζος, ο συνάδελφός τους, Γιώργος Παπαδοπουλος, αλλά και η Στέλλα Καλλή. Μια μξοναδική βραδιά, που αναμφίβολα έμεινε αξέχαστη σε όσους παραβρέθηκαν και έδωσε το πιο δυναμικό άνοιγμα για το πρώτο τουλάχιστον τριήμερο. Καλή αρχή!

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την λαμπερή πρεμιέρα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024