211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Εντυπωσιακό φινάλε των καλοκαιρινών εμφανίσεων

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια σεζόν στην πίστα του Θέα ολοκληρώθηκε

Η δέκατη σεζόν του Νίκου Οικονομόπουλου στην πίστα του Θέα ολοκληρώθηκε με κάθε επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχοντας τρελά κέφια για ακόμα μία φορά, ανέβηκε για τελευταία φορά στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου και μας χάρισε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και διασκέδαση.

Μαζί του η Στέλλα Καλλή, έδωσε επίσης τον καλύτερο εαυτό της και απογείωσε για τα καλά το κέφι. Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές τους για τελευταία φορά και μας χάρισαν ένα αξεπέραστο πρόγραμμα κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, ύστερα από 2 μήνες επιτυχίας.

Φυσικά, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν θα παραμείνει για πολύ μακριά από τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Σύντομα ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι, κλασικά από την πίστα του Fever, από όπου θα μας χαρίσει έναν ακόμα χειμώνα επιτυχίας. Μαζί του, για πρώτη φορά θα μοιραστεί φέτος την πίστα αυτή με τον Στέλιο Ρόκκο και ομολογουμένως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα αυτή, μιας και έχει δρομολογηθεί για μέσα στο Νοέμβριο. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας αυτής που έρχεται να ξεσηκώσει για τα καλά την Αθήνα και πάλι! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024