211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Ερμηνεύει Πέτρο Ιακωβίδη στις ζωντανές του εμφανίσεις

πλουταρχος ιακωβιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό καλλιτέχνη

Μπορεί να μετρά λίγα χρόνια πορείας στο ελληνικό στερέωμα όμως ο Πέτρος Ιακωβίδης φαίνεται να έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση των συναδέλφων του και μάλιστα εκείνων που βρίσκονται ακόμα και στην κορυφή εδώ και χρόνια.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Πλούταρχος που έχει ήδη ενσωματώσει στο νέο του πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο, όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα πριν λίγες μέρες, ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του Πέτρου Ιακωβίδη, το κομμάτι «Βάλε».  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιερώνει μονάχα ένα μικρό μέρος του προγράμματός του σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και ο Πέτρος ιακωβίδης είχε θέση σε αυτό!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τον αγαπημένο καλλιτέχνη να ερμηνεύει Πέτρο Ιακωβίδη, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του που έχει ήδη εντυπωσιάσει και κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο τελευταίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία και στη ζωντανή διασκέδαση της Αθήνας εκτός από την δισκογραφία στην οποία φαίνεται να διαπρέπει.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024