211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νταλάρας-Μαχαιρίτσας-Κότσιρας: Το backstage video από την φωτογράφιση τους

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι τρεις μεγάλοι ερμηνευτές έρχονται στη σκηνή της «Ακτή Πειραιώς»

Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε φέτος στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, για πρώτη φορά. Τρία πολύ αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού συναντιούνται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα. Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης.

Οι τρεις καλλιτέχνες βρίσκονται, την περίοδο αυτή, σε εντατικές πρόβες, και μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και στη φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος που έρχεται σύντομα στην πόλη. Βίντεο από τα backstage αυτής κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες μέσα από το Youtube.

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα στις 4 του μήνα, και φυσικά οι θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών μετρούν το χρόνο αντίστροφα για την πρώτη αυτή συνάντηση των τριών καλλιτεχνών. Μια μουσική συνεργασία που αναμφίβολα θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αναδείξει και πάλι την Ακτή, σε έναν από τους απόλυτους προορισμούς διασκέδασης της σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024