211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Κουρκούλης – Πάνος Κιάμος: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πίστα του Club 22 θα τους υποδεχθεί μαζί για πρώτη φορά

Όλα είναι πανέτοιμα για την φετινή μεγάλη επιστροφή του Πάνου Κιάμου στην πίστα του Club 22! ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και των υπευθύνων του κέντρου και κάπως έτσι, ετοιμάζεται να ανέβει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην ίδια πίστα και να απογειώσει το κέφι. Μαζί του, για πρώτη φορά, θα εμφανίζεται ένα ακόμα πολύ μεγάλο όνομα του λαϊκού τραγουδιού, ο Νίκος Κουρκούλης, που επέστρεψε στην Αθήνα και στις εμφανίσεις δυναμικά.

Οι δύο καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν ήδη για τις αφίσες του κέντρου, παράλληλα με την προετοιμασία τους και τις εντατικές πρόβες, προκειμένου να μας παρουσιάσουν ένα όσο το δυνατόν πιο άρτιο πρόγραμμα, που θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Πότε είναι ωστόσο η μεγάλη αυτή πρεμιέρα; Σύμφωνα με την αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε, το πρώτο ραντεβού των δύο καλλιτεχνών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου. Όλα είναι πλέον πανέτοιμα για τη μεγάλη αυτή επιστροφή των δύο καλλιτεχνών που θα απογειώσει το χειμώνα μας.

%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%cf%89%ce%bd

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024