211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στην παραλιακή;

ΦΙΒΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τελευταίες εμφανίσεις για Θέα και Νίκο Οικονομόπουλο

Ακόμα μια δυνατή σειρά εμφανίσεων στην πίστα του Θέα οδεύουν σταδιακά προς το τέλος τους. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και το τελευταίο διήμερο εμφανίσεων για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Στέλλα Καλλή στην πίστα του αγαπημένου κέντρου και αναμφίβολα κανείς δεν θα πρέπει να χάσει το απογειωτικό αυτό φινάλε. Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα μας παρουσιάσουν ένα απόλυτα ανεβαστικό πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο αυτό των εμφανίσεων με τον καλύτερο τρόπο.

Ύστερα από μήνες επιτυχίας, ο ηγέτης του σχήματος, Νίκος Οικονομόπουλος, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του και να ολοκληρώσει τη δέκατη σεζόν του στην ίδια πίστα με απόλυτη επιτυχία και αφήνοντας ξανά το σημάδι του ανεξίτηλο στο χάρτη της διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής, εκτός από τη Στέλλα Καλλή, στο πλευρό του έχει και ακόμα μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών. Η Μαλού, η Josephine και ο Στράτος Καραλής ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο. Το κέντρο, μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα social media ενημέρωσε πως το ερχόμενο Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία βραδιά.

%ce%b8%ce%b5%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%86%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%cf%86%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%89%cf%81%ce%bf-2016

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024