211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Έρχεται το νέο του τραγούδι

Διονύσης Σχοινάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια φορά ο τραγουδιστής συνεργάζεται με τον Φοίβο

Το δίδυμο Διονύσης Σχοινάς -Φοίβος το γνωρίζουμε ήδη από τη δεκαετία των 90s. Τότε, τις πρώτες επιτυχίες του καλλιτέχνη υπέγραψε ο συγκεκριμένος δημιουργός. Μέσα από τα κομμάτια του αναδείχθηκε και έγινε ένας από τους πιο διάσημους ερμηνευτές της εποχής.

Στο δυναμικό του comeback τα τελευταία χρόνια, ο Φοίβος τον συντροφεύει και πάλι. Ύστερα από την τελευταία επιτυχία που κυκλοφορήσαν μαζί με τίτλο «Απομίμηση Αγάπης», αλλά και τις δύο προηγούμενες «Το καλοκαίρι» και «15 έτη φωτός», οι δύο καλλιτέχνες επιστρέφουν ξανά με μια νέα επιτυχία. «4 εποχές» θα είναι η ονομασία του νέου αυτού single που θα μας συστήσουν οι δυο τους πολύ σύντομα. Το teaser ήδη κυκλοφορήσει και μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από την επερχόμενη επιτυχία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ASa5skagK90

Παράλληλα, αναμένουμε με αγωνία το ξεκίνημα της νέας σεζόν εμφανίσεων του καλλιτέχνη. Το πιο αναμενόμενο σενάριο είναι να τον δούμε για ακόμα μια σεζόν στη σκηνή του 4711 Μαρούσι, από όπου μας κρατά την καλύτερη συντροφιά τα τελευταία χρόνια, με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024