211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ζουγανέλη – Μαραβέγιας – Μποφίλιου -Χαρούλης: Μαζί σε μια μοναδική συναυλία

Ζουγανέλη Μαραβέγιας Μποφίλιου Χαρούλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη για μια και μόνο βραδιά στο Γκάζι Live

Τέσσερις πολύ αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ετοιμάζονται για μια και μοναδική εμφάνιση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας για πολύ καιρό! Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου,  στη σκηνή του «Γκάζι Live» θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη ανάμεσα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Γιάννη Χαρούλη.

Για μια και μοναδική συναυλία, οι 4 αυτές μεγάλες φωνές της ελληνικής μουσικής θα ενωθούν και θα μας ταξιδεύουν σε ένα απίστευτο μουσικό κόσμο με τις επιτυχίες τους. Δύο από τις κορυφαίες γυναικείες παρουσίες του ελληνικού μουσικού προσκηνίου, αλλά και δύο από τις αντρικές αντίστοιχες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Η μοναδική αυτή βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα αυτής θα διατεθούν στο Κοινωνικό Ωδείο, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» και στη «Φλόγα» – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Μια βραδιά με πολλούς πρωταγωνιστές, που τα έσοδά τους θα χρησιμοποιηθούν για ιερούς σκοπούς. Αναμφίβολα, ένα event το οποίο κανείς δε θα πρέπει να χάσει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024