211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – Ρουβάς: Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες ολοκληρώνουν το σχήμα;

ο Σακης Ρουβάς φιλαει το χερι της Παολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι είναι οι άλλοι δύο καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην πίστα του Κέντρου Αθηνών;

Από τις 14 Οκτωβρίου, οι πόρτες του Κέντρου Αθηνών θα ανοίξουν και πάλι και θα μας χαρίσουν τις πιο μεγάλες στιγμές διασκέδασης. Σάκης Ρουβάς και Πάολα ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και θα αποτελέσουν αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά δίδυμα διασκέδασης στην πόλη.

Όλα είναι έτοιμα και οι προετοιμασίες πυρετώδεις για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα στην πόλη και την αρχή των εμφανίσεων που θα μας απασχολήσει πολύ τη φετινή σεζόν. Ποιοι θα είναι όμως οι καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώσουν; Το κέντρο μέσα από μια ανάρτηση ενημέρωσε για τη νέα προσθήκη στο πρόγραμμα, που είναι μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια.

paola-rouvas-sxima-tamta-koufos-xeimonas-2016-jpg-2-jpg

Η Τάμτα θα είναι η καλλιτέχνιδα που θα ολοκληρώνει το σχήμα και θα μας χαρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από την ίδια πίστα. Παράλληλα, μαζί με αυτήν, το σχήμα είχε και μια ακόμα νέα προσθήκη, εκείνη του Κωνσταντίνου Κουφού που ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετράμε αντίστροφα για τη λαμπερή αυτή πρεμιέρα που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024