211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ – TEASER

Κωνσταντινος Κουφος νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μικρή γεύση από τη νέα επιτυχία του νεαρού τραγουδιστή

Ύστερα από τις τεράστιες επιτυχίες του, «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» και «Μετρώ Αντίστροφα (5,4,3,2,1)», ο Κωνσταντίνος Κουφός επιστρέφει με το τρίτο single και μια νέα επιτυχία που αναμένεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά και πάλι. Τίτλος της νέας αυτής δουλειάς του «Τα ποτήρια μας ψηλά», που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής πραγματοποιεί τα γυρίσματα του video clip που θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο τραγούδι, στο οποίο τη σκηνοθεσία υπογράφει ο  Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Ήδη, το πρώτο teaser κυκλοφόρησε, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από το κομμάτι που θα μπορούμε να απολαύσουμε πολύ σύντομα.  Άκουσέ το στο παρακάτω βίντεο.

 

Τη φετινή χρονιά, τον Κωνσταντίνο Κουφό θα απολαύσουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανοίγει τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, σε ένα πρόγραμμα που βασικοί πρωταγωνιστές του θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα. Το σχήμα θα ολοκληρώνει η Τάμτα, δίνοντας τη δική της πινελιά στο πρόγραμμα. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου, και έκτοτε το νέο σχήμα θα μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024