211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΖΗΝΑ – ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πότε κάνει φινάλε το σχήμα τους;

ΖΗΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ στο φιναλε τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Σε λίγες μέρες ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στην πίστα του Politia Live Clubbing στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα μια κοινή σεζόν τους σε ζωντανές εμφανίσεις φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Πέγκυ Ζήνα και Νίκος Μακρόπουλος συνεργάστηκαν για ακόμα μια φορά το φετινό καλοκαίρι και φυσικά η συνύπαρξή τους αυτή γνώρισε και πάλι τεράστια επιτυχία. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στην πίστα του Politeia Live Clubbing και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συμπρωτεύουσα όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, η ώρα του μεγάλου φινάλε σύντομα φτάνει για τους δύο συναδέλφους., Συγκεκριμένα η ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι και το τελευταίο διήμερο εμφανίσεων στην πίστα αυτή. Όσοι θαυμαστές τους λοιπόν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να σπεύσουν αν επιθυμούν να τους απολαύσουν.

zina-makropoylos-finale-emfanisewn-2016

Παράλληλα, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, οι δύο τραγουδιστές θα κατέβουν στην Αθήνα προκειμένου  να κλείσουν τις χειμερινές τους συνεργασίες. Η Πέγκυ Ζήνα έχει ήδη δώσει τα χέρια με το Posidonio και τον Γιάννη Πλούταρχο ενώ με αγωνία αναμένουμε τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του τραγουδιστή. Μέχρι τότε, θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για ένα ακόμα μοναδικό διήμερο.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024