211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης: Το «Θυμάμαι» ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχίας

ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ με μαυρο κουστουμι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες πόσα εκατομμύρια views έχει κάνει στο Youtube

Κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και καιρό ύστερα από το θάνατό του και έχει αναδειχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Το τραγούδι «Θυμάμαι» ερμηνευμένο από τον Παντελή Παντελίδη είναι η τελευταία και μεγαλύτερη όπως φαίνεται κυκλοφορία του, μιας και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία η επιτυχία που έχει γνωρίσει.

Απόδειξη της μεγάλης αυτής επιτυχίας και τα views του τραγουδιού στο Youtube, που έχουν ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια, χαρίζοντας ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ στο αδικοχαμένο καλλιτέχνη. Στίχους και μουσική στο τραγούδι έχει υπογράψει φυσικά ο ίδιος, όπως άλλωστε σε όλα του τα κομμάτια, ενώ είναι ένα από τα τελευταία κομμάτια που πρόλαβε να ηχογραφήσει.

Λίγο πριν πεθάνει, βρισκόταν στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του δίσκο, που τελικά δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ποτέ. Ο Παντελής Παντελίδης πρόλαβε να κυκλοφορήσει μόλις τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, ωστόσο, μέσα από αυτές κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία και να μας αφήσει ως κληρονομιά αμέτρητες επιτυχίες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024