211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νταλάρας- Κότσιρας- Μαχαιρίτσας: Πού θα εμφανίζονται οι τρεις καλλιτέχνες;

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φέτος το χειμώνα, θα τους απολαύσουμε μαζί!

Τρεις πολλοί σπουδαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού ρεπερτορίου ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές τους από τον ερχόμενο Νοέμβρη, παρουσιάζοντάς μας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα της ερχόμενης σεζόν. Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα αποτελέσουν το επόμενο hot σχήμα του χειμώνα 2016-17.

Πού θα πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική μουσική συνάντηση; Οι τρεις μεγάλοι ερμηνευτές θα δώσουν το ραντεβού τους στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, από όπου θα μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα. Το ίδιο το κέντρο, μέσα από μία ανάρτηση αποκάλυψε τη συνεργασία αυτή πριν λίγες ώρες.

akti-peiraios-emfaniseis-xeimonas-2016

Ο μεγάλος ερμηνευτής θα είναι κοντά μας για ακόμα έναν χειμώνα, πλαισιωμένος από δύο εξίσου μεγάλα ονόματα του ελληνικού ρεπερτορίου και αναμφίβολα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Λεωφόρος Πειραιώς και συγκεκριμένα η Ακτή, θα αποτελεί έναν από τους τοπ προορισμούς διασκέδασης στην πόλη και φέτος. Πάντοτε διατηρώντας τον πήχη της ποιότητας του προγράμματος πολύ ψηλά, το κέντρο θα είναι κοντά μας και φέτος με ένα από τα πιο εκπληκτικά σχήματα. Εν αναμονή της ανακοίνωσης της ακριβούς πρεμιέρας λοιπόν, που έρχεται για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024