211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με 3 συναυλίες στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Χαρούλης με το λαουτο του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια φορά, το αδιαχώρητο στις συναυλίες του

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Γιάννης Χαρούλης ήταν κοντά στους αμέτρητους θαυμαστές του με μία σειρά συναυλιών που έμειναν αξέχαστες και πάλι. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο κύκλος αυτός έκλεισε με τρεις τελευταίες εμφανίσεις στο Γκάζι και την Τεχνόπολη, όπως κάθε σεζόν.

Από νωρίς το απόγευμα, ο χώρος τεχνών στο Γκάζι ήταν και πάλι ασφυκτικά γεμάτος και παρά την κακοκαιρία της Τρίτης, η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά και τη βραδιά αυτή. Κοντά στον καλλιτέχνη, πέρα από το τεράστιο κοινό του και η μόνιμη ομάδα μουσικών του με πρώτο από αυτούς τον Κωνσταντίνο Πιστιόλη.

Τεράστιες επιτυχίες και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν έχασε το ενδιαφέρον του ούτε λεπτό μας παρουσίασε και πάλι ο καλλιτέχνης, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι. Απόψε το βράδυ ο ίδιος θα πραγματοποιήσει την τρίτη και τελευταία του συναυλία στο κεντρικό αυτό σημείο της Αθήνας, δημιουργώντας και πάλι το αδιαχώρητο.

Δες στο παρακάτω βίντεο, απόσπασμα από την πρώτη του εμφάνιση στο Γκάζι, το βράδυ της Δευτέρας! Το κοινό του καλλιτέχνη ήδη αναμένει τις επόμενες εμφανίσεις του τον ερχόμενο χειμώνα σε κάποιο stage και τα επόμενα σχέδια του καλλιτέχνη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024