211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Δασκαλάκης: Με ποιον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή θα συνεργαστεί;

γιώργος δασκαλάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με ποιον ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα της Πύλης Αθηνών;

Την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ετοιμάζεται να κάνει πολύ σύντομα ο Γιώργος Δασκαλάκης από την πίστα της Πύλης Αθηνών και να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση για ακόμα μια φορά. Από τα τέλη Σεπτέμβρη ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ανέβει στην πίστα του δημοφιλούς κέντρου και θα μας παρουσιάσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεσηκώσει.

Ωστόσο, ο Γιώργος Δασκαλάκης θα μοιράζεται την πίστα του κέντρου με έναν ακόμα πολύ αγαπημένο τραγουδιστή, που ειδικότερα στις περασμένες δεκαετίες, βρισκόταν μονίμως στο επίκεντρο. Ακόμα και σήμερα ωστόσο, ακολουθείται από το δικό του κοινό σε κάθε του εμφάνιση. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Κοντολάζο, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στις εμφανίσεις του στην Αθήνα και ετοιμάζεται να συντροφεύσει στην πίστα τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Δασκαλάκης – Κοντολάζος ετοιμάζονται να αποτελέσουν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα της διασκέδασης και φέτος και να μας χαρίσουν έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης από το γνωστό στέκι. Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει, δίνοντας τη δική της νότα, η Γωγώ Ρωμαίου, κάτι που ήταν ήδη γνωστό για τη σύσταση του σχήματος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024