211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ DERTI SUMMER

ο Χρηστος Μενιδιατης με τζιν πουκαμισο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Derti ξεκίνησε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ εδώ και λίγες μέρες, με το οποίο θα μας κάνει να αποχαιρετήσουμε την καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο απογειωτικό τρόπο. Κάθε Πέμπτη, διοργανώνει τις πιο διασκεδαστικές βραδιές, φέροντας στο stage του πιο αγαπημένου μαγαζιού της παραλιακής, το Ακρωτήρι, τις πιο διάσημες παρουσίες του λαϊκού ρεπερτορίου. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα, την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε είχαμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Μάκη Δημάκη στην πρώτη του αθηναϊκή εμφάνιση που ξεσήκωσε για τα καλά και το κοινό και τώρα, η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, μιας και η δεύτερη βραδιά, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, δεν θα φιλοξενήσει ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Νίκος Μακρόπουλος Χρήστος Μενιδιάτης Βασιλική Νταντά ανεβαίνουν στο stage του αγαπημένου μαγαζιού και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και της παραλιακής. Το Ακρωτήρι, για ακόμα μια βραδιά θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης και όχι άδικα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή βραδιά που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην πόλη και τη διασκέδασή της. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ DERTI SUMMER FESTIVAL ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 

Στα καλύτερά του φαίνεται πως είναι τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Μενιδιάτης, ενώ τους τελευταίους μήνες παραμένει μονίμως στο προσκήνιο της διασκέδασης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έτσι, ύστερα από την επική συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο και το Ποσειδώνιο, το περασμένο καλοκαίρι, όπου κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, και λίγο πριν ανέβει στην πίστα του Φωταέριο, έχοντας στο πλευρό του τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, μια συνεργασία που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά τον ερχόμενο χειμώνα, έρχεται για μια guest εμφάνιση στο Ακρωτήρι, στο πλευρό του μοναδικού Νίκου Μακρόπουλου αλλά και της Βασιλικής Νταντά. Θα είναι η πρώτη φορά που θα απολαύσουμε το δίδυμο Μενιδιάτης Ακρωτήρι μαζί στην Αθήνα και θα μας ξεσηκώσει για τα καλά, μην αφήνοντας περιθώριο της βραδιά εκείνη άλλο μαγαζί να κλέψει την πρωτιά στη διασκέδαση της πόλης. Έχοντας γερή εμπειρία πλέον στις πλάτες του, πολλές επιτυχίες στις αποσκευές του και ένα τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί, ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζεται να αφήσει γερά το στίγμα του στην πόλη και την ερχόμενη εβδομάδα και να μετρήσει ακόμα μια επιτυχία στο βιογραφικό του. Μια αξεπέραστη βραδιά, έχοντας δύο ακόμα μεγάλα ονόματα στο πλευρό του και η βραδιά την ερχόμενη Πέμπτη ετοιμάζεται να αποκτήσει άλλο νόημα. 

ΑΚΡΩΤΗΡΙ DERTI SUMMER FESTIVAL ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 

Από την παραλιακή και τον Άλιμο το Ακρωτήρι εξακολουθεί να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού. Μπορεί το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας αποχαιρετά, όμως, το αγαπημένο στέκι της πόλης εξακολουθεί να είναι κοντά μας και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, κυρίως λειτουργώντας ως live stage. Και φέτος, φιλοξενεί στη σκηνή του ένα από τα μεγαλύτερα και πιο μοναδικά μουσικά γεγονότα που είδαμε το τελευταίο διάστημα, το Derti Summer Festival. Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού ανεβαίνουν στη σκηνή του μαγαζιού, στα πλαίσια του φεστιβάλ αυτού και απογειώνουν το κέφι και τη διασκέδαση. Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά το καλοκαίρι, που έκαναν το μαγαζί να κρατήσει και πάλι τη σκυτάλη, το στέκι επιστρέφει πολύ δυναμικά στην πόλη με τις εν λόγω εμφανίσεις, Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα, με τον Μάκη Δημάκη στη σκηνή του, ενώ η συνέχεια είναι εντυπωσιακή και μοναδική. Μακρόπουλος Ακρωτήρι Μενιδιάτης Νταντά ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι για τα καλά και να παραμείνουν χαραγμένοι στις μνήμες μας για πολύ, πολύ καιρό ακόμα. Εν αναμονή λοιπόν της δεύτερης Derti βραδιάς αλλά και τις ανακοίνωσης των επόμενων ονομάτων που θα ανέβουν στη σκηνή του πολύ σύντομα και θα μας χαρίσουν ατελείωτο κέφι. 

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το Ακρωτήρι Μενιδιάτης είναι 211-7707570

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΤΙΜΕΣ-ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ

Οι τιμές – τιμή φιάλης για το Ακρωτήρι Μενιδιάτης είναι 120/4

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024