211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ -ΦΟΥΡΕΙΡΑ: Φαντασμαγορική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής

ο Κωνσταντινος Αργυρος τραγουδαει στην πιστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες όλα τα στιγμιότυπα από την επιστροφή τους στην πίστα του Fantasia

Με μία θεαματική πρεμιέρα ξεκίνησε η νέα σεζόν για Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα, Πέτρο Ιακωβίδη και Fantasia το βράδυ της Παρασκευής. Οι τρεις καλλιτέχνες επέστρεψαν στην αγαπημένη πίστα της πόλης ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα και μας παρουσίασαν για ακόμα μια φορά ένα πρόγραμμα που ξεσήκωσε την παραλιακή!

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Πέτρος Ιακωβίδης, που αποτελεί και το νέο μέλος της «οικογένειας» του Fantasia, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε η απόλυτη εκπρόσωπος της ελληνικής ποπ σκηνής του σήμερα, Ελένη Φουρέιρα, που έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό της!

Καλημεραααααα κατι απο εχθές #premiera @fantasia.live.official me @foureira !!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Athanasia (@nansinana) στις

 

Αργότερα τη σκυτάλη ανέλαβε ο ένας και μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός, που χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό πρόγραμμα, όντας για ακόμα μια φορά σε τρελά κέφια!

 

#fantasia #arguros #athinathessaloniki

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Limouris (@dimitris_limouris) στις

 

Φυσικά, ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρεμιέρα των καλλιτεχνών ήταν και πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς και o Γιώργος Μαζωνάκης που παρέλαβε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό. Δες τη συνάντηση… κορυφής με τον οικοδεσπότη της βραδιάς!

 

Χθες ήταν όλοι εκεί στη πρεμιέρα μας! @georgemazonakis Σας ευχαριστουμε πολυ για ολα! Σας περιμένουμε και σήμερα και αύριο αλλά και κάθε Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακή για μαγικά βράδια στο @fantasia.official.live και τον @argiros_konstantinos 😉 #αργυρος #argiros #OsaNiotho #foureira #iakovidis #Fantasia #fantasialive #argirostour #argirostour2016 #tosimperasma #TaKataferes #xamos #argyros #arguros #argiros_rules #argyroskonstantinos #konstantinosargiros #konstantinosargyros #konstantinos_argyros #konstantinos_argiros #argirosfanpage #argyrosfanpage #teamargiros #team_argiros #Repost @konstantinosakriotis with @repostapp ・・・ Mes sti staxti tha vreis… Ti diki sou euthini …..

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης The official fan club! ™ (@argiros_official_fan_club) στις

Δες φωτογραφικό υλικό από την ανεπανάληπτη πρώτη βραδιά!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024