211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης: Δες την αφίσα του κέντρου για τις επερχόμενες εμφανίσεις του

ο μακλης δημακης στην αθήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στον Βοτανικό για πρώτη φορά φέτος

Η μεγάλη στιγμή για τον Μάκη Δημάκη πλησιάζει. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια μας ξεσηκώνει για τα καλά με τις τεράστιες επιτυχίες του, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και την πίστα του Βοτανικού. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο μεγάλος καλλιτέχνης έρχεται να μας απογειώσει με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν πλέον διευθετηθεί και η αφίσα του σχήματος, που είναι μια από αυτές, είναι πλέον έτοιμη και φιγουράρει στην Αθήνα προσκαλώντας μας στην μεγάλη πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου. Ατελείωτες στιγμές διασκέδασης μας περιμένουν από το τέλος του μήνα σε έναν από τους μεγαλύτερους προορισμούς διασκέδασης. Στο πλευρό του θα έχει την ανερχόμενη και πολύ επιτυχημένη Πωλίνα Χριστοδούλου!

dimakis-emfaniseis-athina-xeimonas-2016

Παράλληλα, μόλις κατέβει στην Αθήνα, ο τραγουδιστής θα μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά και από το Ακρωτήρι, στα πλαίσια του Sfera Summer Festival. Ο Μάκης Δημάκης θα ανέβει στο stage του την 1η Σεπτεμβρίου και θα μας απογειώσει με τους ρυθμούς των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Ένα ραντεβού που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει λίγο πριν αποχαιρετήσουμε μια και καλή το καλοκαίρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024