211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια του γιου του

γιώργος τσαλίκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φυσικά, του έστειλε τις ευχές του μέσα από τα social media

Τα 13 του χρόνια έκλεισε ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης, χθες και φυσικά ο διάσημος καλλιτέχνης δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τις ευχές του μέσα από τα social media σε εκείνον. Δυο φωτογραφίες του γιου του, όπου στη μία απεικονίζεται με τη μητέρα του και στη δεύτερη με τη γενέθλια τούρτα του, μοιράστηκε ο τραγουδιστής.

Screenshot_3

Screenshot_2

«13 χρόνια κλείνουμε Μπιλακο απο εκείνη την ημέρα που γεννήθηκες τόσο επεισοδιακά …13 χρόνια από το πρώτο μας βλέμμα …Αυτό που άνοιξες το ένα μάτι και μετά το άλλο και έκανες σαν γατάκι ..Κι εμείς κλαίγαμε …Να τα χιλιάσεις και τα όμορφα μάτια σου να είναι πάντα λαμπερά και χαρούμενα!», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία ο διάσημος καλλιτέχνης, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για την ξεχωριστή περίσταση.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης προετοιμάζει πυρετωδώς τις επερχόμενες εμφανίσεις του στο Caramela. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο κέντρο που εκτόξευσε τις μετοχές του στη νύχτα είναι το απόλυτο talk of the town και σύντομα το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης θα είναι και πάλι κοντά μας για να μας χαρίσει τις μεγαλύτερες στιγμές διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024