211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

POSIDONIO: Πότε κάνει πρεμιέρα και πάλι το κέντρο;

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πέγκυ Ζήνα και Γιάννης Πλούταρχος μαζί στην πίστα του

Σε λίγο καιρό το Ποσειδώνιο ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας με μια μεγάλη συνεργασία έκπληξη που γίνεται στην πίστα του. Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει, όμως όχι μόνος, μιας και μαζί του θα έχει μια από τις πιο αγαπημένες φίλες και συναδέλφους του, την Πέγκυ Ζήνα.

Ύστερα από τρία χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ανέβουν και πάλι μαζί σε πίστα και από εκεί να μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα. Στην πρώτη τους συνεργασία, τους είχαμε απολαύσει από την πίστα του Θέα, ενώ τώρα θα τους δούμε σε εκείνη του Ποσειδώνιο. Πότε είναι ωστόσο η μεγάλη πρεμιέρα; Μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook, το κέντρο ενημέρωσε για τη νέα αυτή συνεργασία που θα γίνει στις αρχές Οκτώβρη.

posidonio

Οι δύο καλλιτέχνες έκτοτε θα είναι κοντά μας για να μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα επιτυχιών και να κατακτήσουν για ακόμα μια φορά την κορυφή των προτιμήσεων. Εν αναμονή της ανακοίνωσης της ακριβούς ημερομηνίας της πολυαναμενόμενης αυτής πρεμιέρας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024