211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ- Junior music stars

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Junior music stars: Το νέο talent show έρχεται. Δες ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν

Ένα νέο talent show έρχεται πολύ σύντομα στον ΣΚΑΙ και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, μιας και δεν πρόκειται για κάτι ίδιο με τα καθιερωμένα, αλλά τη φορά αυτή πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά που έχουν ταλέντο και αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι.

Το νέο αυτό concept θα καθοδηγεί ο Γιώργος Θεοφάνους που μας ταξιδεύει στο χώρο της μουσικής με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Παιδιά ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχουν στο εν λόγω σόου και έρχονται σε επαφή με τη μουσική αλλά και μεγάλους καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μουσικού ταξιδιού, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά ονόματα της μουσικής. Ανάμεσα σε αυτά, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πέτρος Γαιτάνος, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας, η Ινές Ζήκου, η Φωτεινή Δάρρα, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου. Παρακάτω θα δεις μετρικά από τα στιγμιότυπα των γυρισμάτων με την Έλενα Παπαρίζου.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024