211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ- TALENT SHOW- EPSILON

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ετοιμάζονται να συνεργαστούν και τηλεοπτικά

Ακόμα μια μεγάλη συνεργασία ετοιμάζονται να μετρήσουν Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας. Οι δύο πρώην σύζυγοι αλλά και συνεργάτες ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και αυτή τη φορά δεν πρόκειται ούτε για σειρά εμφανίσεων, ούτε για καινούρια δισκογραφική δουλειά, αλλά για το νέο talent show που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το Epsilon τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Άννα Βίσση, που την περσινή σεζόν εγκαινίασε τη σκηνή του Hotel Ermou με τις εμφανίσεις της και ο Νίκος Καρβέλας,  έχουν κάνει ήδη τη συμφωνία με το μεγάλο κανάλι και ετοιμάζονται να βάλουν και το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα του ταχέως εξελισσόμενου αυτού καναλιού. Η συνεργασία αυτή είναι επίσημη και το κανάλι ήδη έκανε την ανακοίνωση και έκανε γνωστή την είδηση.

«Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας στο … EPSILON !!!
Ο Κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα από το μεγαλύτερο music show στην Ελληνική τηλεόραση.Έρχονται τον Νοέμβριο στο EPSILON», ήταν η επίσημη ανακοίνωση. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024