211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ – POSIDONIO- ΦΙΝΑΛΕ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θεαματικό φινάλε για Πλούταρχο Μενιδιάτη στην πίστα του Posidonio

Ύστερα από πέντε μήνες ασταμάτητης επιτυχίας στην πίστα του Posidonio, Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστος Μενιδιάτης και Ειρήνη Παπαδοπούλου έριξαν αυλαία σε ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της σεζόν. Το βράδυ της Κυριακής το θερμόμετρο ανέβηκε για τα καλά στην αγαπημένη πίστα και οι τρεις καλλιτέχνες έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που θα μείνει για καιρό αξέχαστο.

Το Posidonio θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας τον Σεπτέμβριο, έχοντας και πάλι στην πίστα του τον Γιάννη Πλούταρχο. Η συνεργασία ξεκίνησε και πάλι πριν δύο χρόνια και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας. Τη φορά αυτή, όπως ανακοίνωσε το κέντρο, ο καλλιτέχνης θα είναι πλαισιωμένος από μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών.

Παράλληλα, ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει επίσης κλείσει τα βήματά του για φέτος το χειμώνα, μιας και θα εμφανίζεται στο Φωταέριο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη στιγμή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας εντυπωσιάσουν με τη συνάντηση των μοναδικών φωνών τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024