211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

FRANGELICO – ΓΙΑΝΝΙΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΡΣΕΝΙΟΥ- ΦΙΝΑΛΕ

γιαννιάς παπαδοπούλου αρσενίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα του Frangelico;

Είναι ένα σχήμα που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και μέχρι σήμερα γνωρίζει ατελείωτη επιτυχία. Γιώργος Γιαννιάς, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκης Αρσενίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και κάθε εβδομάδα στο Frangelico επικρατεί ένας πραγματικός πανικός. Οι τρεις καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που ομολογουμένως έχει εντυπωσιάσει, ωστόσο σε λίγες μέρες θα κάνει το μεγάλο φινάλε για καλοκαιρινές διακοπές.

Το Σάββατο, 6 Αυγούστου, οι τρεις τραγουδιστές, που εδώ και καιρό μας χαρίζουν το καλύτερο πρόγραμμα, θα ανέβουν για τελευταία φορά στην πίστα του κέντρου παρουσιάζοντας ένα φινάλε που θα εντυπωσιάσει. Ωστόσο, όχι οριστικό, μιας και σύντομα θα επιστρέψουν με εμφανίσεις. Το σχήμα φυσικά θα παραμείνει ακριβώς ως έχει, μιας και έχει αγκαλιαστεί αφάνταστα από το κοινό της Αθήνας.

Πότε θα ανοίξει τις πόρτες του και πάλι; Το σχήμα δεν θα παραμείνει μακριά μας για πολύ, καθώς στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει ξανά. Παπαδοπούλου, Γιαννιάς και Αρσενίου θα είναι και πάλι κοντά μας τότε, για να συνεχίσουν να μας χαρίζουν το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη. Μέχρι τότε, δύο εβδομάδες εμφανίσεων ακόμα τους απομένουν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024