211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ – FRANGELICO- ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

CABARET ROMEO ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΤΑΜΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Frangelico και τον Γιώργο Γιαννιά διασκέδασε ο Γιώργος Σαμπάνης

Η επιτυχία για το Frangelico συνεχίζεται χωρίς καμία διακοπή, παρά τον καιρό που έχει περάσει από την πρεμιέρα που έκανε και τη σεζόν αυτή στην πόλη της Αθήνας. Γιώργος Γιαννιάς, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκης Αρσενίου ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε εβδομάδα και μας χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που ξεσηκώνει για τα καλά την πόλη και το κοινό που αγαπά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Ανάμεσα σε όσους δίνουν κάθε φορά το παρών, και πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι των καλλιτεχνών. Την εβδομάδα αυτή, στο αγαπημένο στέκι βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα. O τραγουδιστής, πήρε ρεπό από το Cabaret Romeo, όπου εμφανίζεται με την Τάμτα και τη Demy και διασκέδασε στο Frangelico μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο Γιώργος Γιαννιάς επισκέφθηκε στο τραπέζι του και του χάρισε για λίγο το μικρόφωνο, κερδίζοντας φυσικά το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαμώνες του κέντρου, που παρακολούθησαν τη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη.

photo

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024