211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΠΕΤΕΙΟΣ

παντελής παντελίδης με κιθάρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επέτειος τεσσάρων χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου single του Παντελή Παντελίδη

Χθες συμπληρώθηκαν πέντε μήνες από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, όμως, και η σημερινή μέρα είναι επίσης χαρακτηριστική για τον αγαπημένο τραγουδιστή, μιας και συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου του single «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Ήταν 19 Ιουλίου 2012 όταν η EMI κυκλοφόρησε και επίσημα την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που ήδη είχε γίνει γνωστή και ακουγόταν φανατικά από το κοινό του.

Τότε, το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης άρχισε να έχει μία μοναδική πορεία επιτυχίας. Οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα, οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου ήταν πολλές οι επιτυχίες που ακολούθησαν αμέτρητες. Κάθε κομμάτι που υπέγραφε ο διάσημος καλλιτέχνης αγκαλιαζόταν θερμά από το φανατικό κοινό του που μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

To-fainomeno-Pantelhs-Pantelidhs-kukloforei-epishma-to-proto-tou-tragoudi-36237

Η εκπληκτική αυτή πορεία που Παντελής είχε ακολούθησε κόπηκε ξαφνικά και εντελώς αναπάντεχα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, με το τροχαίο που το κόστισε τη ζωή. Μία μέρα πριν την  πρεμιέρα του στο Teatro με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, όπου θα αποθεωνόταν για ακόμα μια φορά από τους θαυμαστές του, το αστέρι του έσβησε μια για πάντα με τον χειρότερο τρόπο. Τέσσερα χρόνια πορείας, αμέτρητες επιτυχίες και πολλή αγάπη από το κοινό του ήταν όλα εκείνα που μας άφησε πίσω του.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024