211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ CABARET ROMEO – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

σαμπανης στο ρομεο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λαμπερή πρεμιέρα για Σαμπάνη- Τάμτα – Demy στο Cabaret Romeo

Το βράδυ της Παρασκευής, επιτέλους ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της παραλιακής και το Cabaret Romeo όπου συνεργάζεται φέτος για πρώτη φορά. Ο τραγουδιστής ύστερα από ένα μικρό διάστημα απουσίας στα μουσικά δρώμενα της πόλης επέστρεψε δυναμικά, έχοντας στο πλευρό του την Τάμτα και την Demy, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το βράδυ της Παρασκευής ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό του Cabaret Romeo στο πρώτο τους μουσικό ραντεβού. Και φυσικά πολλοί ήταν και οι διάσημοι που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά το βράδυ εκείνο. Ανάμεσα σε αυτούς, η σύντροφός του Άννα Πρέλεβιτς, σύντροφος του τραγουδιστή, με την αδερφή και τη μητέρα της, η Αποστολία Ζώη, η Ράνια Κωστάκη και πολλοί ακόμα.

Από εδώ και στο εξής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένας είναι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην πόλη. Το Cabaret Romeo. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την πρώτη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο, όπου στην κυριολεξία επικράτησε πανικός!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024