211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ- ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

votanikos live stage dimakis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για πρώτη φορά στην πίστα του κέντρου ένας νέος καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία

Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΔΗΜΑΚΗΣ LIVE

Μπορεί η φετινή σεζόν του κέντρου να χαρακτηρίστηκε από το πιο έντεχνο ρεπερτόριο, μιας και τη χειμερινή σεζόν ξεκίνησαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ στη συνέχεια τα σκήπτρα ανέλαβε η μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου με τη σειρά εμφανίσεων Βαβέλ, όμως τη νέα σεζόν θα ανέβει στη σκηνή του ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων χρόνων.

Ο λόγος για τον Μάκη Δημάκη, που έρχεται δυναμικά στη σκηνή του Βοτανικού από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μάκης Δημάκης Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα γεμάτο τρελή διασκέδαση, μιας και ο καλλιτέχνης, έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη ζωντανή διασκέδαση και πολλές επιτυχίες στις αποσκευές του έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βρεθεί στο τιμόνι του προγράμματος σε ένα τέτοιο κέντρο.

votanikos-dimakis

«Τάμα», «Ανησύχησα», «Κανείς δεν είναι κανενός», και το τελευταίο «Όταν το ανοίξεις», είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες του που ακούγονται ασταμάτητα στη νυχτερινή διασκέδαση και έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό. Ο Μάκης Δημάκης πλέον αποτελεί εγγύηση επιτυχία για κάθε μαγαζί αλλά και διασκέδασης για κάθε λάτρη της νυχτερινής διασκέδασης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=anqTpxwrov8

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024