211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ- ΤΖΑΝΗΣ- POSIDONIO- ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλήθος επωνύμων στο Posidonio την εβδομάδα αυτή!

Ακόμα ένα τριήμερο επιτυχίας μέτρησε το Posidonio, έχοντας στην ομάδα του το σταθερό χαρτί επιτυχίας του, Γιάννη Πλούταρχο, που φαίνεται να έχει αποκτήσει την τέλεια χημεία με τον Χρήστο Μενιδιάτη, με αποτέλεσμα ένα πρόγραμμα απόλυτα ανεβαστικό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Αθήνα.

Κάθε εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες προκαλούν τον απόλυτο πανικό στην πόλη, με πολλούς διάσημους να κάνουν μια ατελείωτη παρέλαση από τα τραπέζια του. Το βράδυ της Κυριακής με το πρόγραμμα των δύο αγαπημένων τραγουδιστών διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Θάνος Τζάνης αλλά και ο Λευτέρης Κιντάτος.

 posidonio-6

posidonio-5

Την ίδια βραδιά, οι συνεργάτες του Χρήστου Μενιδιάτη του έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη, φέρνοντας στην πίστα τούρτα για τα γενέθλιά του.

posidonio-9

posidonio-10

Και οι διάσημες παρουσίες δεν τελείωσαν εκεί, καθώς τα προηγούμενα βράδια, Σάββατο και Κυριακή, με το πρόγραμμα διασκέδασαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Βαλάντης και η Μαρία Εκμετζόγλου. Ακόμα ένα τριήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, που όσο ο καιρό περνά κατακτούν ακόμα μεγαλύτερο μέρος της πίτας της νυχτερινής διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024