211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ESTATE – AKROTIRI- ΓΙΑΝΝΙΑΣ – ΠΑΡΤΙ- ΟΚ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Γιαννιάς και πολλοί ακόμα επώνυμοι στο πάρτι του ΟΚ!

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο Akrotiri Estate στην παραλιακή. Μια πραγματική παρέλαση επωνύμων πραγματοποιήθηκε, καθώς εκεί έκανε ένα υπέρλαμπρο πάρτι το περιοδικό ΟΚ. Και φυσικά αμέτρητες ήταν οι επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το παρών προς τιμήν του γνωστού περιοδικού.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά, ο Γιώργος Γιαννιάς -που την περίοδο αυτή πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Frangelico με τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου- με τη σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Μπεκατώρου, η Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,η Δούκισσα Νομικού,  η Μαλού, η Ελένη Πετρουλάκη, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη, η Σοφία Παθέκα με τον σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Μύρωνας Στρατής και πολλοί άλλοι.

Την περίοδο αυτή, στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής, τις εμφανίσεις του πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας μονοπωλήσει το απόλυτο ενδιαφέρον στην πόλη, ενώ σε λίγο καιρό τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι του ΟΚ:

1 Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024