211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – CARAMELA – ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ- ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

Ο Γιωργος Τσαλίκης χαμογελαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Τσαλίκη στο Caramela είναι γεγονός

Για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν τον είδαμε στην πίστα του Caramela από όπου έφερε τα πάνω κάτω και συνέδεσε το όνομά του με το κέντρο. Από το 2010 μέχρι και το 2014 ο Γιώργος Τσαλίκης πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας από το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο και πλέον ετοιμάζεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο αγαπημένο του «στέκι».

Δύο σεζόν αργότερα, επιστρέφει δυναμικά έχοντας στο πλευρό του τη φορά αυτή -και για ακόμα χρονιά- τον Κυριάκο Κυανό, τραγουδιστή που επίσης έχουμε δει πολλές σεζόν να ανεβαίνει στην πίστα του κέντρου.

Οι εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο παίρνοντας τη σκυτάλη του προγράμματος από τον Λευτέρη Πανταζή και τον Πάνο Καλίδη, όπου εμφανίζονται στο κέντρο τους τελευταίους μήνες με απόλυτη επιτυχία. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media του νυχτερινού κέντρου με την παρακάτω ανάρτηση. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή όπου και πάλι ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα απογειώσει και πάλι το κέφι από το πιο διασκεδαστικό μέρος της νυχτερινής Αθήνας.

Screenshot_1

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024